skip to Main Content

Britney Spears-documentaire onthult reden waarom zangeres in 2007 haar hoofd schoor

Britney Spears-documentaire Onthult Reden Waarom Zangeres In 2007 Haar Hoofd Schoor

Spears scheerde haar haar af voor 70 fotografen na het verlaten van rehab.

Een nieuwe documentaire van Britney Spears heeft de reden onthuld waarom de zangeres haar hoofd schoor tijdens haar beruchte inzinking in 2007.

Met de titel Britney Spears: Breaking Point, bevat de Channel 5-documentaire verschillende mensen uit het leven van de zangeres, waaronder tattoo-artiest Emily Wynne-Hughes, die Spears zag nadat ze besloot haar haar af te scheren voor ongeveer 70 fotografen.

“Er was een krankzinnig brullend geluid buiten,” vertelde Wynn-Hughed interviewers over het moment, dat plaatsvond op de avond nadat Spears rehab verliet in Tarzana, Los Angeles.

“Ik wist niet zeker wat er aan de hand was, alsof er buiten een rel was, en toen kwamen de flitsen. De deur ging langzaam open en er liep een figuur met een capuchon door de deur. ‘

Ze vervolgde: “Ik merkte dat Britney’s haar was verdwenen. Ik herinner me dat ik haar vroeg: “Waarom heb je je hoofd geschoren?” En haar antwoord was een beetje raar. Het was, weet je, ik wil gewoon niet dat iemand mijn hoofd aanraakt. Ik wil niet dat iemand mijn haar aanraakt. Ik ben ziek van mensen die mijn haar aanraken. “

Dezelfde documentaire beweert dat de lijfwachten van Spears steekpenningen accepteerden om leden van de media toegang tot de zangeres te geven.

Kapper Esther Tognozzi, die aanwezig was in de salon toen Spears haar hoofd schoor, zei: ‘Ze had twee lijfwachten, zogenaamd oplettend om te controleren of de paparazzi geen foto’s kregen en een van hen bleef de gordijnen openen.

Lees meer op Independent (bron, EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken