skip to Main Content

De nieuwe lob van Jessica Alba is het kortste dat het in vier jaar is geweest

De Nieuwe Lob Van Jessica Alba Is Het Kortste Dat Het In Vier Jaar Is Geweest

Ze heeft net bijna een halve meter haar afgehakt.

Het merk Honest Beauty van Jessica Alba richt zich misschien grotendeels op huidverzorging en make-up, maar ze weet ook absoluut iets van haar. De actrice die ondernemer is geworden, heeft consequent een van de meest begeerde kapsels in Hollywood – misschien te danken aan de twee haarproducten van Honest Beauty, een shampoo en een conditioner – met haar prachtige punten, benijdenswaardige volume en adembenemende lengte. Maar blijkbaar is het mogelijk om verveeld te raken, zelfs met haar dat zo mooi is als dat van Alba, als het feit dat ze er ongeveer een halve meter van heeft afgeknipt een indicatie is.

Tijdens het weekend debuteerde Alba een nieuwe lob op het Baby2Baby Gala – een aanzienlijk kortere stijl dan de middenruglengte die ze de afgelopen jaren heeft gehad. Alba’s haar is sinds 2015 niet meer zo kort geweest. Op dinsdag deelde Alba een Boomerang-video op Instagram met stylist Jesus Guerrero die speelde met de nieuwe coupe , en Guerrero zelf deelde een paar foto’s van Alba op zijn eigen kanaal en noemde zijn werk “A little chop 💇🏽‍♀️ chop.”

Alba’s haar zat in een midden scheiding en was stijl geföhnd, met een schattige binnenwaartse krul aan de uiteinden. Ze maakte het ook af met een van de grootste accessoire-trends van 2019 – een gewatteerde haarband, die was bedekt met parels die haar Ralph & Russo-jurk aanvulden.

“Een paar jaar geleden was ik een lob aan het rocken en mijn haarstylist Jesus was geïnspireerd door mijn eerdere looks,” vertelde Alba over haar nieuwe look. “Hij wilde mijn kortere haar weer terughalen en accessoriseerde het met een chique hoofdband die bij mijn jurk paste om een geheel.”

En we twijfelen er niet aan dat haar nieuwe lob er net zo chic uitziet als de haarband.

Lees meer op Allure (bron, EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken