skip to Main Content

Het eenvoudige DIY lip scrub recept dat je moet proberen

Het Eenvoudige DIY Lip Scrub Recept Dat Je Moet Proberen

Hebben we al gezegd dat het naar chocolade smaakt?

Droge, gebarsten lippen kunnen elk moment van het jaar voorkomen, maar vooral in de winter. De juiste lippen balsem kan wonderen doen, maar een scrub zal je lippen resetten (en uiteindelijk je hydraterende behandelingen beter laten werken). Net als bij de rest van je huid, verwijder je door het exfoliëren van je lippen schilferige, dode huidcellen en zie je een gladder canvas – wat vooral belangrijk is bij het aanbrengen van al die prachtige nieuwe winterlippenstiften. De huid op je lippen is echter dun en delicaat, dus je wilt niet zomaar een scrub gebruiken. Dat, in combinatie met het feit dat je vrijwel elk ingrediënt dat je op je lippen aanbrengt, binnenkrijgt, is een goede reden om er thuis een te maken.

We hebben Jana Blankenship, oprichter van natuurlijke haar- en huidverzorgingslijn Captain Blankenship en auteur van het doe-het-zelf-schoonheidsboek Wild Beauty, de opdracht gegeven om een recept voor lip-scrub te maken dat effectief én gemakkelijk te maken is. Dat hebben ze gedaan – plus, het smaakt naar chocolade. Thank them later.

Brownie Batter Lip Scrub Recept

Ingrediënten

  • 1 eetl. organische rietsuiker
  • 1/2 el biologische kokosolie
  • 1/2 theelepel biologische cacao (optioneel)

Gebruiksaanwijzing

Doe biologische rietsuiker, biologische kokosolie en optioneel biologisch cacaopoeder in een kom en meng het tot een pasta met een lepel. Masseer op je lippen, laat het ongeveer vijf minuten intrekken en spoel het af. Wat overblijft zijn zachtere, meer gehydrateerde lippen. Gebruik restjes om handen of ellebogen te scrubben, of bewaar het in een luchtdichte verpakking in de koelkast voor de volgende keer.

Lees meer op Harper’s BAZAAR (Bron, EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken