skip to Main Content

Lady Gaga wil kinderen hebben in het volgende decennium

Lady Gaga Wil Kinderen Hebben In Het Volgende Decennium

Gaga lijkt klaar om een nieuw hoofdstuk van haar leven te beginnen.

Lady Gaga is klaar om Mama Gaga te worden.

Tijdens een interview / beauty tutorial met YouTube ster NikkieTutorials (geboren Nikkie de Jager), sprak de ster van ‘A Star is Born’ openhartig over wat ze het komende decennium wil doen, en voegt nonchalant toe dat ze klaar is om kinderen te krijgen.

“Meer muziek maken, voorlopig ga ik nog niet met pensioen … allerlei verschillende soorten muziek,” zei Gaga als eerst. “Ik wil meer films maken, ik wil baby’s en ik wil de kolos die Haus Laboratories is blijven bouwen tot het make-up bedrijf van mijn dromen.”

Ze zei ook: “Ik leef mijn inspiratie nu, op dit moment. Als ik geïnspireerd raak, doe ik dingen meteen. Er zijn heel veel gekke dingen die ik waarschijnlijk ga doen in het volgende decennium. Ik weet nog niet precies wat, maar juist daarom zullen ze extra gek zijn. “

In een interview met Allure in juli, liet de Grammy Award-winnende popster doorschemeren wat voor moeder ze zou willen zijn.

Over haar hechte relatie met haar eigen moeder, die Gaga’s liefde voor make-up inspireerde, zei ze: “Mijn moeder is mooi van binnenuit. Wat een zeldzame zaak is. Ik hoop echt dat als ik op een dag misschien een klein meisje heb, of een kleine jongen, en ze zien dat mama haar make-up opdoet, dat ze dezelfde ervaring hebben als ik. Dat is het grootste geschenk van allemaal, als je je verbonden voelt met je ouders.”

Lees meer op Harper’s Bazaar (Bron, EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken