skip to Main Content

Tips voor het behoud van uw blowout in de sportschool

Tips Voor Het Behoud Van Uw Blowout In De Sportschool

In de strijd tussen sporten en een blowout verpest zweet geproduceerd tijdens het sporten bijna altijd je blowout, waardoor stylers kiezen tussen het werken werken aan hun lichaam en het behouden van hun ‘coupe’. Als je deel uitmaakt van de 99,99% van de mensen die van (meer) fitnessen een nieuwjaarsresolutie voor 2020 hebben gemaakt, heb ik wat haarstyle behoudend advies voor je.

Het is super gemakkelijk om fit te worden en je haar in tact te houden – het enige dat je nodig hebt zijn enkele satijnen scrunchies en een beetje droog shampoo. Volg mijn haarroutines vóór en na de training om je blowout sterk te houden tijdens lichte tot gemiddelde trainingen.

Pre-workout routine:

  1. Breng een lichtgewicht droog shampoo aan op je hoofdhuid om zweet en oliën proactief te absorberen terwijl je traint. Ga voor een verfrissende formule die subtiel grip en textuur geeft, terwijl je het talg niveau van je hoofdhuid in balans brengt.
  2. Na het aanbrengen van droog shampoo, voeg een luchtige haarolie toe aan de uiteinden van je haar om het te temmen, breuk te voorkomen en pluizende lokken te verminderen terwijl je zweet.
  3. Wikkel je haar in een beschermende knot om plukjes haar uit de buurt van zweet te houden en je stijl te behouden zonder het te breken. Gebruik hiervoor een zijden scrunchie om je haar in een hoge paardenstaart te verzamelen. Wikkel je paardenstaart rond de basis van je haarband en zet hem stevig vast met haarspelden. Voeg een zijden hoofdband toe om korte plukjes uit je gezicht te houden.

Routine na training:

  1. Föhn de wortels om eventueel vocht te verwijderen en ga met de stijltang over je pluizige lokken. Voeg een beetje droog shampoo toe om eventueel overgebleven vettigheid op te nemen en om volume toe te voegen.
  2. Als je blowout op de derde of vierde dag is, voeg dan een geurneutraliserende spray toe om je stijl te vernieuwen en te verlengen voor een extra dag!
  3. Als al het andere faalt, omhels pluizig haar door het te krullen met een haartool. Voeg vervolgens een texturiserende, zachte haarlak toe voor het vasthouden van het haar en het creëren van volume. Kies een spray die gemakkelijk kan worden uitgeborsteld zonder schilferige resten achter te laten.

Lees meer op Beautylish (bron, EN)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken